Over

Over ons

We zijn gespecialiseerd in residentiële nieuwbouw en renovatieprojecten.


Wij helpen u met al u vragen over uw verwarming, zowel op gas / mazout als hernieuwbare energie, uw badkamerrenovaties en allerlei andere vragen. Hierna helpen we u natuurlijk ook met de praktische uitvoering, waar vooral de begrippen stiptheid, eerlijkheid en kwalitatieve afwerking centraal staan.

Als zaakvoerder helpt Wim u, met zijn persoonlijke aanpak, om uw wensen en dromen te realiseren. Die droomwoning waar het zowel in de winter als in de zomer aangenaam vertoeven is of u gedroomde badkamer, wordt binnenkort realiteit!

SERVICES

Wat maakt ons uniek in onze branche?


10 jaar geleden toen ik mijn firma heb opgestart was de doelstelling om klantvriendelijkheid en stiptheid centraal te stellen. Want het beroep van loodgieter / installateur centrale verwarming heeft een slechte naam op vlak van beloftes nakomen en klanten tijdig uit de nood te helpen. Nu meer dan 10 jaar later mag ik zeggen dat we er tot op heden nog steeds in slagen om deze kernwaarden / beloftes in te vullen.


Erkend installateur voor:

- Gasinstallaties / gaskeuringen

- Mazoutinstallaties

- Warmtepompen

- Zonneboilers

Meer dan 10 jaar gecombineerde ervaring en expertise.


Na een aantal jaren scholing en ervaring op te doen als werknemer bij een andere installateur, is Wim Van de Vijver in 2008 een eenmanszaak gestart. Deze eenmanszaak is uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, met het opstarten van een nieuwe vennootschap in 2021 als gevolg. Door frequente bijscholing en het volgen van de nieuwste cursussen blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste snufjes en aangepaste wetgeving.